Επιλογή Σελίδας

ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ ΓΙΟΓΚΙ – ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ – ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΞΑΝΑ (τη νέα έκδοση)

Ένα βιβλίο που δεν αποχωρίστηκαν ποτέ άνθρωποι όπως ο Τζόρτζ Χάρισον (George Harrison) των Beatles και ο Στιβ Τζομπς (Steve Jobs) ο ιδρυτής της Apple, που είχε μόνο αυτό το βιβλίο στο i-Pad του με τη σημείωση ότι το διάβαζε κάθε χρόνο.

Επιλεγμένο ως ένα από τα 100 καλύτερα πνευματικά βιβλία του 20ου αιώνα, η αξιοθαύμαστη ιστορία της ζωής του Παραμαχάνσα Γιογκανάντα σάς πηγαίνει σε μια αξέχαστη διερεύνηση του κόσμου των αγίων και των γιόγκι, της επιστήμης και των θαυμάτων, του θανάτου και της ανάστασης. Με σοφία που αγαλλιάζει την ψυχή, καθώς και αξιαγάπητο χιούμορ, παρουσιάζει γλαφυρά τα βαθύτατα μυστικά της ζωής και του σύμπαντος – ανοίγοντας την καρδιά και τον νου μας στη χαρά, την ομορφιά και τις απεριόριστες πνευματικές δυνατότητες που υπάρχουν στη ζωή κάθε ανθρώπινου όντος.

ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΞΑΝΑ
Αυτή η έκδοση της Αυτοβιογραφίας Ενός Γιόγκι –του Self-Realization Fellowship ή απλά SRF– είναι η ολοκληρωμένη έκδοση γιατί είναι νέα, πολύ καλύτερη μετάφραση που είναι Η ΜΟΝΗ ελεγμένη και εγκεκριμένη από το SRF, η μόνη χωρίς κανένα λάθος, επίσης εδώ έχουν μεταφραστεί δύο τμήματα του βιβλίου που δεν είναι μεταφρασμένα σε άλλες εκδόσεις, επίσης είναι η μόνη που περιέχει 90 φωτογραφίες, 636 σελίδες και πολλές νέες υποσημειώσεις και πληροφορίες που προστέθηκαν από τον εκδότη εδώ και χρόνια (αλλά δεν μπήκαν στις ελληνικές εκδόσεις, η μία μάλιστα ελληνική έκδοση είναι του 1956, η άλλη δεν αναφέρει καν το SRF – το Self–Realization Fellowship, την οργάνωση του Δασκάλου που δίνει τα μαθήματα!!!). Είναι χαρακτηριστικό ότι η μετάφραση που κανονικά θα διαρκούσε 7-8 μήνες, διήρκεσε ενάμισι χρόνο, λόγω της εξονυχιστικής εξέτασης και των πολλών υποδείξεων του μοναχού στον οποίο ανατέθηκε η επίβλεψη.

Η Αυτοβιογραφία Ενός Γιόγκι είναι ένα αριστούργημα που από το 1946 που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά, πωλείται σταθερά μέχρι σήμερα και ήδη είναι μεταφρασμένη σε πάνω από 45 γλώσσες, έχοντας πωληθεί σε εκατομμύρια αντίτυπα, και έχοντας αλλάξει τη ζωή πάρα πολλών ανθρώπων.

Η Αυτοβιογραφία δεν είναι ένα βιβλίο που διαβάζεται μόνο μία φορά. Με κάθε ανάγνωση, βγαίνουν νέα νοήματα και νέος ενθουσιασμός. Αυτή η νέα έκδοση θα σας προσφέρει νέα έμπνευση και αγαλλίαση. Από την Πολιτεία.

Λεπτομέρειες
ISBN13 9780876121290
Εκδότης SELF-REALIZATION FELLOWSHIP
Αριθμός σελίδων 636
Συγγραφέας ΓΙΟΓΚΑΝΑΝΤΑ ΠΑΡΑΜΑΧΑΝΣΑ
Κωδικός Πολιτείας 4052-0013
Εκεί θα βρείτε τα μεταφρασμένα βιβλία του (11).

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.